Karjalainen ruletti (p)

Tekijät: Jouni Hynynen, Jouni Hynynen

Ilmestymiskuukausi:
06 / 2012
Sivumäärä:
240
ISBN:
978-952-01-0806-9
Likekatalogi:
Syksy 2012
Katso kaikki kirjat kategoriasta:
Pokkarit

Jouni Hynynen, Jouni Hynynen

Karjalainen ruletti (p)

”Karjalainen ruletti on alkanut. Eli viinaa juodaan ja naisissa juostaan, kunnes maksa räjähtää tai luoti tai joku tauti napsahtaa kohdalle. Tämä peli ei voi päättyä hyvin. Koskaan.”

Hynysen uusi kesäpokkari.

Katkokävelevä kansallissankari, elävä kuollut Jouni Hynynen, kertoo avoimessa tilityksessään millaista on pyörittää perheellisen alkoholisti-urheilija-muusikko-kirjailija-seksisymbolin arkea. Kosteiden päiväkirjamerkintöjen lomassa tarjoillaan suolapähkinöiksi kolumneja ja juomareseptejä. Kokonaisuus huipentuu kymmenportaiseen alkoholinkäytön oppaaseen.

Jouni Hynynen on Kotiteollisuus-yhtyeen keulahahmo, kirjailija ja mediasirkuksen pelle. Like on aiemmin julkaissut häneltä kolumnikokoelman Rakkaudella, Hynynen (2007), runokokoelman Mies katoaa (2009) sekä keikkapäiväkirjapokkarin Kesämies (2010). Yhdessä Mikko Karmilan kanssa hän on tehnyt levytyssessioraportin Ukonhauta – Kenelle banjot soivat (2009). Hynysen kokoamassa ja Sinkkosen kuvittamassa opuksessa Kotiteollisuus.com – Vittuilua jo vuodesta 2001 (2012) ääneen pääsevät myös yhtyeen fanit.

Kirjan tiedot