Tekijät: Helena Waris, Jesse Haaja

Ilmestymiskuukausi:
08 / 2017
Sivumäärä:
200
ISBN:
978-952-01-1529-6
Likekatalogi:
Syksy 2017
Sidosasu:
sidottu
Katso kaikki kirjat kategoriasta:
Kotimainen kaunokirjallisuus

Helena Waris, Jesse Haaja

Rendel

Suomen ensimmäisen supersankarin kostoretki

Raastava tragedia tekee tavallisesta mikkeliläisestä perheenisästä naamioidun supersankarin. Hänestä tulee Rendel, naamioitunut supersankari, joka lähtee kostoretkelle monikansallista lääkeyhtiö VALAa vastaan. Rendel pohjautuu samannimiseen kotimaiseen elokuvaan, joka sai ensi-iltansa syyskuussa 2017. Jesse Haajan unelma on parin vuoden aikana paisunut pienestä indieleffasta 1,3 miljoonan euron tuotannoksi, joka lähtee kansainväliseen levitykseen.

Helena Waris (s. 1970) on Mikkelin Ristiinassa asuva kirjailija. Waris on voittanut 4 kertaa Kuvastaja-palkinnon, joka myönnetään vuoden parhaalle suomalaiselle fantasiakirjalle. Fantasian lisäksi Waris kirjoittaa dystopiaa ja jännitystä ja haaveilee kauhun ja komiikan aluevaltauksista. Wariksen palkitusta Pohjankontu-trilogiasta on myös suunnitteilla elokuva.

Jesse Haaja (s. 1983) on mikkeliläinen elokuvantekijä, joka hahmotteli jo koulupoikana ensimmäiset luonnokset Rendel-hahmosta. Mainostoimistoyrittäjänä toimiva Haaja on muun muassa äänestetty vuoden 2015 positiivisimmaksi mikkeliläiseksi.

Kirjan tiedot

Muut versiot

Rendel (e-kirja)