The Walking Dead

Tekijät: Jay Bonansinga, Robert Kirkman

Alkuteos:
The Walking Dead: Rise of the Governor
Ilmestymiskuukausi:
02 / 2014
Sivumäärä:
361
ISBN:
978-952-01-1021-5
Suomentaja:
Marika Saastamoinen
Likekatalogi:
Kevät 2014
Sidosasu:
sidottu
Sarja:
LikeKauhu
Katso kaikki kirjat kategoriasta:
Kauhu

Jay Bonansinga, Robert Kirkman

The Walking Dead – Kuvernöörin nousu

”The Walking Dead -saagan maailma syvenee romaanissa merkittävästi, eikä kukaan sarjan fani voi jättää Kuvernöörin nousua lukematta.”
Examiner.com

Kun kuolleet kulkijat astuvat maan päälle, maailma loppuu sellaisena kuin ihmiset ovat sen tunteneet. Philip Blake seurueineen lähtee pakomatkalle kohti Atlantaa, jonne on uutisten mukaan perustettu pakolaiskeskuksia. Radio- ja TV-kanavat mykistyvät yksi kerrallaan, ja seurueen verinen kujanjuoksu kohti turvapaikkaa johtaa vain umpikujiin. Philip Blakella on pienen tyttärensä henki vastuullaan, ja harvalukuisten selviytyjien taistelu alati kasvavaa zombiarmeijaa vastaan saa hänet epäröimään, onko ihmiskunta tullut tiensä päähän. Kuinka Philip Blakesta tulee Woodburyn sadistinen hirmuhallitsija, Kuvernööri?

Kuvernöörin nousu sijoittuu aikaan ennen The Walking Dead -TV-sarjan tapahtumia.

The Walking Dead-menestystarina sai alkunsa Robert Kirkmanin sarjakuvasta, jonka pohjalta tehtiin maailmanlaajuiseen suosioon kohonnut tv-sarja. Palkitun tv-sarjan tapahtumia pohjustavan romaani­trilogian ensimmäinen osa Kuvernöörin nousu ponnahti heti ilmestyttyään New York Timesin bestseller-listalle.

Robert Kirkman (s. 1978) on amerikkalainen sarjakuvataiteilija, kirjailija ja käsikirjoittaja.

Jay Bonansinga on amerikkalainen kirjailija ja ohjaaja.

Kirjan tiedot