Los Angelesin mellakoista romaanin kirjoittanut Ryan Gattis Suomessa 9.11.

Medialle

 

Valkoiset poliisit pahoinpitelivät mustan Rodney Kingin ja todettiin syyttömiksi vuonna 1992. Los Angeles ajautui kaaokseen. Jengit ottivat lähiöissä mittaa toisistaan, ja kuuden päivän aikana kaupungissa kuoli väkivaltaisuuksiin yli viisikymmentä ihmistä. Aiheesta romaanin Vihan kadut kirjoittanut amerikkalainen Ryan Gattis vierailee Helsingissä maanantaina 9.11. Gattis tavattavissa Gaudeamus Kirja & Kahvissa kello 14.

Haastattelupyynnöt (päivän aikana tai ennakkoon) ja kirjan mediakappaleet (ennakkokappaleena tai vedoksina): Like, Nora Varjama, nora.varjama@like.fi, puh. 050 547 6868.

 

Ylistetty ja kunnianhimoinen Vihan kadut päästää ääneen latinojengien jäsenet, palomiehet, sairaanhoitajat ja nuoret, joilla on vielä mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuutensa suuntaan.

 

Ryan Gattis on kirjailija ja yliopiston lehtori. Vihan kadut on hänen viides romaaninsa. Gattis asuu Los Angelesissa ja haastatteli jengiläisiä kirjaansa varten.

 

Ryan Gattisin Ted Talk -puhe: http://ryangattis.com

 

Gattisin haastattelu The Guardianissa: http://www.theguardian.com/books/2015/may/10/ryan-gattis-interview-my-own-story-survivor-violence-all-involved

 

Ryan Gattis: Vihan kadut

Suomentanut Ilkka Salmenpohja

Kirjan kansikuva: http://like.fi/kirjat/vihan-kadut

Kirjailijan iso kuva: http://like.fi/kirjailijat/ryan-gattis

 

 

Ystävällisin terveisin

 

Nora Varjama

Viestintä

Like Kustannus

nora.varjama@like.fi, puh. 050 547 6868

 

 

Like Kustannus on vuodesta 1987 asti toiminut kirjankustantamo. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaasta kaunokirjallisuudesta sekä populaarikulttuurin eri muotoja käsittelevistä kirjoista. Tutustu kirjoihimme: www.like.fi