Safkatutka-kirja opastaa tunnistamaan ruokahuijauksen ja palauttaa kunnian roskakaloille

Medialle

 

Miten ruokateollisuuden tarpeet ohjaavat ravintosuositusten laadintaa? Perjantaina 22.1. julkaistava  Safkatutkan ruokaopas Opas ruokaviidakkoon tarjoaa rehellistä tietoa ruuasta ja raaka-aineista. Käytännöllinen opas helpottaa vähällä rahalla elävän ja laiskan kokin arkea ja kauppareissuja. Kirja myös opastaa tunnistamaan maistuvaksi väärennetyn ruoan ja antaa tietoa kasvisten torjunta-ainejäämistä ja sesonkimallista sekä kalasta ravintona.

 

Kirjan tekijäryhmään kuuluu suosittuun Safkatutka-blogiin kirjoittavia henkilöitä.

Kirjoittajista Anni ja Fredu Sirviö ovat pariskunta. Molemmat kirjoittajat ovat kokeneet suuria muutoksia elämässään ja suhtautumisessaan ruokaan. Haastattelupyynnöt ja tiedustelut: Nora Varjama, nora.varjama@like.fi

 

 

 

Safkatutka: Opas ruokaviidakkoon

Like 2016

Kuvitettu, 265 sivua

Kirjan lisätiedot ja iso kansikuva:

http://like.fi/kirjat/opas-ruokaviidakkoon/

 

Arvostelukappalepyynnöt: arvostelukappaleet@like.fi

 

Tiedustelut:

Like / Nora Varjama

nora.varjama@like.fi, puh. 050 547 6868

 

Like Kustannus on vuodesta 1987 asti toiminut kirjankustantamo. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaasta kaunokirjallisuudesta sekä populaarikulttuurin eri muotoja käsittelevistä kirjoista. Tutustu kirjoihimme: www.like.fi