Evakuoikaa Ruissalon lepakot! Ozzy Osbourne Ruisrockiin!

”Polkaisin jalkani vieressä sijainnutta pedaalia laukaistakseni lihalingon, mutta mistä minä olisin tiennyt, että joku kädetön roudari oli virittänyt lingon jo edellisiltana ja katapultin kumilanka oli eihinyt löystyä yön aikana. Pedaalia polkaistessani linko sanoi vain ’plöp’. Yleisön niskaan ei satanut kaaressa sianpalleja ja lehmänsuolia, vaan kolmenkymmenen kilometrin tuntivauhdilla sinkoutunut sisälmyspommi mäjähti suoraan takaraivooni. Viimeinen muistikuvani on, miten karjuin suoraa huutoa veren ja sisäelinten valuessa niskaani. Jengi luuli sen kuuluvan showhun ja meni ihan pähkinöiksi.” – Ozzy Osbourne kirjassaan Minä, Ozzy

Ozzy Osbourne Ruisrockissa perjantain ja lauantain vastaisena yönä 9.7. klo 00.15.
Slash sunnuntaina 11.7. klo 22.

Katso lisää Liken kohukirjailijoiden esiintymisaikatauluja täältä

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä