Naispuumia ja selviytymistaistoa metrotunneleissa: Liken ohjelma Helsingin kirjamessuilla

Helsingin kirjamessuilla esitellään KGB-vakoojia (Tuomas Liuksen Laittomat), naispuumia (Marja Björkin Puuma), naiseuden pimeää puolta (Hullu akka! -kirjoituskokoelma), Pirjo Järvenpäästä (Pirjo ja Kaveri),
festariromaaneja (Miettisen Pitkäjano) ja leikkiprinsessoja (Kellokosken prinsessa). Simo Ralli vierailee Ralli radalla -kirjansa kanssa myös Musiikkimessujen puolella.

Ulkomaisia kirjailijavieraita on kaksi.

  • Intialais-lontoolaisen Kishwar Desain Pimeyden lapset on trillerin tavoin etenevä romaani, jossa perheen joukkomurhan jäljet johtavat laittomalle aborttiklinikalle. Desai esiintyy mm. la 10.30-11 Aleksis Kivessä.
  • Venäläisen scifikirjailijan Dmitri Gluhovskin  Metro 2033 on hyytävä kirja ydinsodan jälkeisestä elintaistelusta Moskovan metrotunneleissa. Se on mahtava menestys maailmalla, ja siitä on tehty myös peli.  Gluhovski mm. la 30.10. 11.30-12 Aino-lavalla.

Katso Liken koko ohjelma täältä!

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä