Onnea, Like-kirjailija Rimminen!

Like onnittelee lämpimästi Mikko Rimmistä hänen Finlandia-voittonsa johdosta. Voittoisa romaani on Nenäpäivä ja kustantaja Teos. Mutta onpa Rimminen myös Liken kirjailija. Kirjoituskokoelmassa Yhdet vielä – baarikärpäset kertovat Rimminen kirjoittaa lempikapakastaan  Terassi Barista Kalliossa – vaikka tokkopa tuo on auki enää.

Rimminen kirjoittaa mm. näin: ”Istui siinä maisteri Pettinen ja mielihyvällä nautti kolpakkonsa sisälmystä ja kertoili tietoviisaita mutta sukkeloita kaskujaan lukuisien matkainsa varrelta. Mutta eipä aikaakaan, eipä aikaakaan! Äkkiä huomaa maisteri Pettinen outoin tuntemusten vallitsevan peräpuolessaan, pehmustetun penkin kohdassa joka maisterille vastikään oli tuntemattoman herrasmiehen toimesta mitä ystävällisimmin luovutettu!”

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä