Leah Chisugi

Kansanmurhan siviilisankari Leah Chishugi Helsingissä torstaina 3. maaliskuuta

Ruandan kansanmurhan alta neljä lasta vapauteen kuljettanut Leah Chishugi vierailee Helsingissä torstaina 3.3. Chishugi osoittaa Ruandan kansanmurhan selviytyjänä, että luja tahto pysytellä hengissä vie pitkälle ja että hädän keskelläkin muiden auttaminen kannattaa.

Yleisötilaisuus torstaina 3.3. klo 17-19 Akateemisen kirjakaupan uudessa juhlasalissa (Keskuskatu 1, kolmas kerros). Kansanmurhasta ja siitä selviytymisestä Pitkä matka paratiisiin -kirjan pohjalta keskustelemassa Leah Chishugi, oikeushammaslääkäri ja Suomen UN Womenin puheenjohtaja Helena Ranta. Keskustelun vetäjänä toimii Jyrki Saarikoski. Vierailun järjestävät Suomen UN Women, British Council ja Like Kustannus.

Leah Chishugi on kirjoittanut kokemuksistaan kirjan Pitkä matka paratiisiin, joka ilmestyy 26. helmikuuta. Kirjaa voi ostaa mm. paikan päältä.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä