Nykyteatterikirja – 2000-luvun alun uusi skene

Nykyteatteri-kirjan julkistustilaisuus 1.3.

Suomalaisessa teatterissa on meneillään kiinnostava aikakausi. Kirjoitettuun näytelmään ja psykologisiin roolihahmoihin perustuva perinteinen teatteriesitys on saanut 2000-luvun aikana rinnalleen kirjon uusia tekemisen muotoja. Mutta mistä puhumme, kun käytämme ilmaisua ”nykyteatteri”?

Tervetuloa Nykyteatterikirjan julkistamistilaisuuteen tiistaina 1.3. klo 16.30-17.45 Korjaamo Shopissa (Töölönkatu 51, Helsinki). Keskustelemassa on kirjan kirjoittajia, mm. Annukka Ruuskanen, Katariina Numminen, Tuija Kokkonen, Pauliina Hulkko, Hanna Helavuori ja Tuomas Laitinen. Ohjelma alkaa klo 17, sitä ennen pientä tarjoilua ja mahdollisuus ostaa kirjaa julkistushintaan 24 eurolla. Tervetuloa!

Lisätietoja kirjasta Nykyteatterikirja – 2000-luvun alun uusi skene

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä