Animalia Eläin! -tapahtuma

Eläinten oikeuksia on puolustettu 50 vuotta – Eläin!-suurtapahtuma aprillipäivänä

Eläinten oikeuksia on puolustettu Suomessa jo 50 vuotta!
Tiia Aarnipuun kirja Jonkun on uskallettava katsoa kertoo Animalian värikkään 50-vuotisen tarinan. Samalla teos on katsaus suomalaisen eläinsuojeluliikkeen historiaan ja siihen, kuinka eläimiä on systemaattisesti hyväksikäytetty Suomessa.

Kirjan julkistustilaisuus Animalian Eläin!-suurtapahtumassa perjantaina 1.4. kello 12–14 Lasipalatsin Bio Rexissä (Mannerheimintie 22–24, Helsinki).
Paikalla ovat kirjan kirjoittaja ja tietokirjailija Tiia Aarnipuu, kansanedustaja ja vuoden 1994 Animalian julistemalli Tanja Karpela ja vuodesta 1961 alkaen yhdistyksessä toiminut Linnéa Ruda. Tilaisuuden juontaa Anja Snellman.  Kirjailija Eeva Kilpi lukee tilaisuudessa runojaan.

Tervetuloa!

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä