Puolikas taivasta

Naisten tuhoamisesta ja UN Womenista

Näyttää siltä, että viimeisten viidenkymmenen vuoden aikana on kuollut enemmän tyttöjä sukupuolensa vuoksi kuin miehiä kuoli kaikissa 1900-luvun sodissa. Tämän sukupuoleen perustuvan jatkuvan joukkotuhonnan uhrina kuolee yhdessä vuosikymmenessä enemmän tyttöjä kuin 1900-luvun kansanmurhissa ihmisiä yhteensä. Me uskomme, että tämän vuosisadan merkittävin moraalinen haaste tulee olemaan kamppailu sukupuolten tasa-arvon puolesta ympäri maailmaa. – Ote kirjasta Puolikas taivasta

Keskustelua naisten ihmisoikeuksien tämänhetkisestä tilasta
tiistaina 5.4 klo 17.00 alkaen
Porthaniassa tiedekuntahuoneessa 545
(Yliopistonkatu 3).
Tilaisuudessa puhuvat toimittaja Johanna Korhonen, Amnestyn ihmisoikeustyönjohtaja Päivi Mattila sekä Suomen UN Womenin toiminnanjohtaja Elina Multanen. Tilaisuudessa juhlistetaan myös uuden YK:n tasa-arvojärjestön UN Women alkutaivalta.

Tilaisuuden järjestää UN Womenin (United Nations Entity for Gender Equality and the Empowerment of Women) paikallistoimikunta, lisätietoja:  http://www.unwomen.fi/

Johanna Korhosen kolumni

Puolikas taivasta

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä