Suomi Remix

Suomi Remix osallistuu kuumaan maahanmuuttokeskusteluun

Tuomas Martikaisen Into-pamfletti Suomi Remix on tarkka analyysi suomalaisesta maahanmuutosta. Se vastaa ajankohtaisiin kysymyksiin ja osallistuu keskusteluun.

Mistä maahanmuuttajat tulevat? Mitkä voimat pitävät yllä kansainvälistä liikkuvuutta? Mikä on uskonnon rooli kotoutumisessa? Mistä maahanmuuton kritiikki kumpuaa? Globaalia liikkuvuutta ei ole mahdollista täysin kontrolloida. Kansainväliset muuttoliikkeet luovat sekä uusia mahdollisuuksia että ongelmia. Maahanmuuttokriitikoilta usein unohtuu, että myös suomalaiset liikkuvat turisteina, vaihto-oppilaina, maahanmuuttajina ja menemällä naimisiin ulkomaalaisen kanssa. Mutta missä on suomalainen globaalin liikkuvuuden politiikka? Lue Suomi Remix, niin tiedät.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä