Kevään kauniit ja julmat kotimaiset

Kevään kotimainen sato on nyt saatavilla tuoreena ja musteentuoksuisena.

Hanna-Riikka Kuisman romaani Sydänvarjo on trillerimäinen kertomus kahdesta sivullisesta, jotka vaanivat pakkomielteen vallassa samaa naista. Mitä tapahtuu kun heidän tiensä kohtaavat?

Jani Niemisen runoteos Kodittomille koirille on haikea ja hupaisa kertomus miehestä, joka putoaa eron jälkeiseen tyhjyyteen. Apuna omille jaloilleen pääsemisessä ovat muun muassa koira, Kafka ja siivouskoneenkuljettaja Kahlil.

Juhani Laulajaisen teos Teemme temppumme, kumarramme ja poistumme on karnevalistinen kertomuskokoelma Vakka-Suomen ja siinä sivussa koko ihmiskunnan fiktiivisestä historiasta.

Jouni Tossavaisen teos Sivullisia sisältää kuvauksia työstä, elämästä ilman työtä ja työstä ilman elämää. Sivuilla pääsevät ääneen muun muassa kodinkonemyyjä, metsänhoitaja, jääkiekkoilija ja oikolukija.

Jukka Pakkasen romaani Elena Damianin kirjeet on sovintoyritys menneisyyden kanssa. Pikkupoikana Pakkanen, innokas urheilija, lähetettiin pois jaloista, kun kaupunki täyttyi Helsingin olympialaisten huumasta.

Iske kiinni, nuuski, ahmi, makustele ja revi auki!

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä