LoveLies

Rockin monitoimimieheltä Miettiseltä kaksi katsausta suomalaiseen rockhistoriaan

Suomalaisen rockin monitoimimies Miettinen julkaisee syyskuun alussa romaanin ja levyboksin.
Elokuun lopussa ilmestyy Miettisen uusin romaani, puolifiktiivinen rockmaailmaan sijoittuva LoveLies.  Akuutin hermoromahduksen partaalla horjuva kiertuemanageri raportoi brittiläisen glamrockbändin Suomen-kiertueen vaiheita katastrofista seuraavaan.

Syyskuun alussa ilmestyy neljän CD:n ja 80 biisin Miettinen-boksi, joka kokoaa ensi kertaa yhteen Miettisen julkaisemat yhtyeet ja tulee samalla esitelleeksi merkittävän siivun suomalaista rockhistoriaa. Laatikon täydentää 48-sivuinen booklet Mietzine, jossa on paljon kuvamateriaalia ja runsaasti tarinoita niin Miettiseltä kuin muilta asiaan liittyviltä.

Suomalainen rockhistoria näyttäisi hyvin erilaiselta ilman Miettistä. 1970-luvulta saakka hyperaktiivisesti lähes kaikessa mukana touhunnut Kimmo Miettinen on julkaissut useita sittemmin meganimiksi kasvaneita yhtyeitä (Hassisen Kone, The 69 Eyes) ja lukemattomia vaikutusvaltaisia marginaalinimiä (Mana Mana, Karkkiautomaatti) puolella tusinalla eri levymerkillään. Lisäksi hän ehti ikäänkuin siinä sivussa mm. tekemään musalehtiä (Rumba, Jungle), lukuisia radio-ohjelmia (Räkärodeo, Yölätti) ja vaikka mitä muuta.

Miettinen: LoveLies

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä