Kieroonkasvukertomus

Liken kaunokirjatkin ovat rock

Liken musiikkisyksy on poikkeuksellisen vahva myös kaunokirjapuolella.

Oululaisen kulttiyhtye Radiopuhelinten Jarno Mällinen ja J. A. Mäki julkaisevat esikoisteoksensa. Mällisen KIEROONKASVUKERTOMUS on mustanpuhuva romaani nuoresta Tommista, joka yrittää löytää yhteyden kaltaisiinsa kaikin tavoin. J. A. Mäen sarjakuva-albumissa HERMOLOMAMATKA mies lähtee maalle lepäämään mutta matkaan lähtee myös viinapiru.

Kauko Röyhkän romaani KREIKKALAINEN SALAATTI kertoo salaisuuksista, himosta ja rakkaussuruista Kreikan saaristossa. Näkökulmatekniikalla kirjoitetussa romaanissa vaihtelevat tunteellisen huumediilerin, sydänsurujaan pakenevan lesbonaisen ja vanhan irstailijan näkökulmat.

Musiikkibisneksen kummisetä Miettinen julkaisee toisen romaaninsa LOVELIES, jossa seikkaillaan ”93-prosenttisen todenperäisesti” 80-luvun sekavassa rockbisneksessä.

Helsingin kirjamessuille saapuva virolainen dekkaristi Mihkel Raud on tunnettu tv-tähti ja ”Viron Eppu Normaalin” Singer Vingerin kitaristi. SININEN ON SINUN TAIVAASI on vauhdikas toimintatrilleri, jossa liikutaan niin Länsi-Euroopassa kuin Venäjälläkin.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä