Iranilainen tytär

Liken joulukalenterin 2. luukku

Liken joulukalenterin kakkosluukusta paljastuu itämaisten makujen ja tunnelmien täyttämä Iranilainen tytär.

Nuori Jasmin alkaa selvittää, miksi hänen äitinsä poseeraa lapsimorsiamena sattumalta löydetyssä valokuvassa. Selviää, että äidillä ja äidinäidillä on synkkä salaisuus. Iranilaisten naisten aseman kurjuuden ymmärtää parhaiten tarinoiden kautta, ja niitä kirjassa riittää. Naisten synkkiin kohtaloihin liittyy myös onnenhetkiä: onnea lapsista, ihania iranilaisia herkkuja ja huumaavia tuoksuja.

Amerikassa nykyään asuva Jasmin Darznik kertoo syöneensä pelkkiä iranilaisia ruokia välittääkseen kirjaansa aidon tunnelman.

Voita Iranilainen tytär -kirja itsellesi tai pukin pussukkaan. Lähetä nimesi ja osoitteesi meilitse osoitteeseen kilpailut[ät]like.fi tämän päivän aikana, niin olet mukana arvonnassa. Onnea arvontaan!

Like arpoo joka päivä luukusta paljastuvan kirjan yhteystietonsa päivän aikana lähettäneiden kesken. Liity Facebookin Like Armyyn pysyäksesi joka luukusta kärryillä!

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä