Askeleita

Intuitiota ja askeleita

”Intuition salaisuus on sen koskemattomuudessa.  Intuitio välähtää nopeasti. Joillakin se liekehtii kirkkaasti, kokemattomalle sen mysteeri voi haipua arjen harmauteen. Kun intuition on saanut näyttäytymään, jää aivoihin muistijälki, jonka ego ottaa huomaansa. Ego tökkii ja tutkii intuition lahjakääröä kiihkeästi ja vaativasti. Se pyrkii tuhoamaan sen, testaa sen voimaa.”

Näin väittää Kaija Juurikkala tuoreessa kirjassaan Askeleita. Elämäntarkoituksensa oivaltanut opettaja tarjoaa kirjassa selkeitä eväitä oman polkunsa etsijälle.

Kaija Juurikkala ja kirjan toinen kirjoittaja Janne Ruokonen pohtivat Askeleita Helsingissä kirjakauppa Era Novassa (Kasarmikatu 2, 00140 HELSINKI) perjantaina 17.2. klo 16–17. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Seuraa Juurikkalaa Facebookissa

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä