Jari Sinkkonen ja Jouni Hynynen

Vittuile Hynyselle! Kuumotuskisa Bar Loosessa 22.2.

Kotiteollisuus-kirjan yleisöjulkkarit keskiviikkona 22.2. Bar Loosessa (Annankatu 24, Helsinki) klo 19-21. Vapaa pääsy. Kuumotuskisa n. 19.30-20.30.

”Hyvät Kotiteollisuuden fanit. Ja huonot.

Toimitin humalapäissäni kirjan yhdessä Kotiteollisuus-rumpali Sinkkosen kanssa. Sen nimi on Kotiteollisuus.com – Vittuilua jo vuodesta 2001.

Ajattelimme, että Kotiteollisuus-fanit ovat sen verran erikoisryhmää, että he ansaitsevat oman kirjansa. Kirjan, jossa he vittuilevat meille ja minä vittuilen heille. Normaalia karjalaista kanssakäymistä siis. Vittuilun ohella kirja toimii myös lyhyenä katsauksena Kotiteollisuuden ja ennen kaikkea Kotiteollisuuden kotisivujen kysymys/vastauspalstan historiaan. Kaikki tämä on väritetty Sinkkosen piirtämillä kuvilla. Helppoa luettavaa siis. Selviät siitä varmasti.

Liken markkinointi ajatteli pistää meidät kusemaan vastatuuleen. Nuo kirotut päättivät järjestää KUUMOTUSKISAN, vittuilukarnevaalin, jossa laitetaan taiteilijat maistamaan omaa kitkerää kalkkiaan.

Kutsumme Sinut siis Kotiteollisuus.com-kirjan YLEISÖKUUMOTUSKISAAN keskiviikkona 22.2. klo 19–21 Bar Looseen. Yleisö, eli te, vittuilette meille ja me nielemme kaiken. Ja anomme vielä lisää! Paras kuumottaja palkitaan kirjalla ja kaljalla. Sivumennen sanoen haluan todeta tähän väliin, että minä muuten saan molemmat, ilman kuumotustakin.

Tarkemmat ohjeet täältä.

Vittuilemisiin, Hynynen”

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä