Askeleita

Uutuustietokirjoja KGB:sta, intuitiosta ja surfausmatkoista

Santeri Niittyaron Aallon etsijän päiväkirja
Santeri Niittyaro ajoi pakettiautolla 43 000 kilometriä, kulki laivalla, veneellä ja surffilaudalla lukuisten lätäköiden poikki, käveli ja kiipeili pitkin kallioita, hiekkarantoja, pikkukyliä ja lehmälaitumia. Aallon etsijän päiväkirja sisältää Niittyaron muistiinpanoja tuolta ajalta. Valitettavasti viimeinen aalto oli kohtalokas.

Andrei Soldatovin ja Irina Boroganin Uusi yläluokka
Pian Venäjälle valitaan uusi Putin. Kahden riippumattoman venäläistoimittajan Andrei Soldatovin ja Irina Boroganin kirja Uusi yläluokka kertoo Venäjän turvallisuuspalvelusta, joka ohjailee vaaleja. Kirja kartoittaa Venäjän turvallisuuspalvelu KGB:n loiston päivät, rappion ja hiipivän paluun valtaan.

Kaija Juurikkalan ja Janne Ruokosen Askeleita – intuition mestarikurssi
Kuudennen aistin, intuition, voi jokainen avata halutessaan, väittää Kaija Juurikkala. Kirja sisältää harjoitteita, joissa elämäntarkoituksensa löytänyt opettaja opastaa löytämään sisimpänsä. Kaija Juurikkala on elokuvaohjaaja, joka pyörittää koulukotia Mäntyharjulla. Hän on poliitikko Oskari Juurikkalan ja valokuvaaja Ville Juurikkalan äiti.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä