Maailmojen välissä

Uutuustietokirjoja rokkikukoille

Steven Tyler: Maailmojen välissä
Yli 100 miljoonaa levyä myyneen Aerosmith-bändin nokkamies tutkailee omaelämäkerrassaan yllättävän näkemyksellisesti romanssejaan lukemattomien julkkiskaunottarien kanssa ja huumevieroituksen kauhuja, mutta myös elämänfilosofiaansa, musiikin luomista ja suhdettaan lapsiinsa.

Teppo Vapaus: Herra Ylpön sydän
Road trip -henkinen kirja valaisee Suomen kiinnostavimpiin kuuluvan rocklibertiinin äkkiväärää ajatuksen- ja tunteenjuoksua.
Herra Ylppö & Ihmiset kiertää tällä hetkellä laajasti Suomea, ja Teppo Vapaus lämmittelee.

Joel McIver: Tool
Tool tunnetaan älykkäiden metallidiggareiden ja muusikkojen ihailemana yhtyeenä, ”bändien bändinä”, jonka ideoiden esoteerinen lumo ja jäsenten virtuoosimainen soittotaito kyykyttävät kuulijan. Joel McIcver tutkailee paitsi Toolin tinkimätöntä musiikkia myös sen mystistä imagoa.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä