Liken kevätklubi

Liken Kevätklubi perjantaina 20.4.

Liken jo perinteeksi muodostunut kevätklubi marssittaa Bar Loosen lavalle kotimaisen vaihtoehtorockin kärkeä. Pääesiintyjänä koetaan primitiivisen suomigaragen airut, historiikkinsa pokkaripainoksen syksyllä julkaissut Radiopuhelimet alasti. Bändi on kunnostautunut muutenkin kirjallisuuden saralla, sillä solisti J. A. Mäki on parhaillaan ehdolla Sarjakuva-Finlandian saajaksi teoksellaan Hermolomamatka, ja kitaristi Jarno Mällinen julkaisi esikoisromaaninsa Kieroonkasvukertomus niin ikään viime syksynä. Illan avaa Herra Ylpön elämäkerturi Teppo Vapaus.

Levymusiikista vastaa Dj Mezola.

”Sähköisten keikkojen raivo muuttui akustisena kiihkoksi, alkuvoimaisen bluesin ydinmehuksi. Tehot olivat erilaisia mutta eivät heikompia. Tämä Radiopuhelimet voisi vedota entistä laajempaan yleisöön.” – Harri Römpötti, Helsingin Sanomat Radiopuhelinten edellisestä akustisesta keikasta Aleksanterin teatterissa helmikuussa.

Liput 8/10e, ennakot Tiketistä!

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä