Karjalainen ruletti (p)

Hynysen uutuuskirja Karjalainen ruletti on ilmestynyt

Hynysen uusi kesäpokkari Karjalainen ruletti on ilmestynyt.

Katkokävelevä kansallissankari, elävä kuollut Jouni Hynynen, kertoo avoimessa tilityksessään millaista on pyörittää perheellisen alkoholisti-urheilija-muusikko-kirjailija-seksisymbolin arkea. Kosteiden päiväkirjamerkintöjen lomassa tarjoillaan suolapähkinöiksi kolumneja ja juomareseptejä. Kokonaisuus huipentuu kymmenportaiseen alkoholinkäytön oppaaseen.

Jouni Hynynen on Kotiteollisuus-yhtyeen keulahahmo, kirjailija ja mediasirkuksen pelle. Like on aiemmin julkaissut häneltä kolumnikokoelman Rakkaudella, Hynynen, runokokoelman Mies katoaa, keikkapäiväkirjapokkarin Kesämies (2010),  levytyssessioraportin Ukonhauta ja kirjan Kotiteollisuus.com – Vittuilua jo vuodesta 2001.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä