Rosebud

Haluatko harakirin?

Rosebud osti lisää Liken kirjoja varastoalekampanjaansa kesken juoksun. Kustantajan myötämielisyyden ansiosta kirjat olivat edullisia, ja tämän edun haluamme jakaa asiakkaidemme kanssa. Like-kampanjassa on uusi luokka nimeltään harakirihinnat.

Kirjat ovat olleet myynnissä jo aiemmin, mutta nyt ne ovat edullisempia, jotkut jopa yli 50%. Kannattaa siis käydä kollaamassa koko kampanja.

Ja kannattaa olla nopea. Osa Like-kampanjan kirjoista on jo loppunut – lopullisesti. Edelleen siellä on kirjoja, joita hyllyssämme on vain yksi tai kaksi. Ne saa nopein.

Ja sinä, joka kiristelet hampaitasi, kun olet ostanut kirjasi meiltä kalliimmalla: anna poskilihastesi rentoutua. Jos olet ostanut Like-kampanjan aikana kirjan, joka on verkkokaupassamme nyt edullisempi kuin mitä olet siitä maksanut, hyvitämme sinua yllätyslahjalla seuraavan tilauksesi yhteydessä. Tämän edun saadaksesi kirjoita tilauksen lisätietoja-kohtaan teksti ”haluan harakirin”.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä