Kauko Röyhkä

Kauko Röyhkän Miss Farkku-Suomi -romaani saa jatkoa!

Kauko Röyhkän omaelämäkerrallinen menestysromaani Miss Farkku-Suomi saa jatkoa. Röyhkä kiertää parhaillaan Suomea uudelleenkootun Narttu-yhtyeensä kanssa ja aloittaa sen jälkeen uuden romaanin kirjoittamisen.

Miss Farkku-Suomi on Kauko Röyhkän omakohtaisin romaani. Se sijoittuu vuoteen 1977, jolloin punk ja uusi aalto rantautuvat Suomeen ja pohjoisen kalpeaan pikkukaupunkiin Ouluun. Seitsemäntoistavuotias Välde ei kuulu perusnuorten joukkoon. Hän kuuntelee Lou Reediä, New York Dollsia ja David Bowieta. Välde haluaa perustaa bändin, tulla kuuluisaksi ja rakastaa Pikeä, luokan kauneinta tyttöä. Kun Pike voittaa Miss Farkku-Suomi -kilpailun ja valitsee poikaystäväkseen porvari Henrin, Välde päättää tehdä muodonmuutoksen. Kaikki ei menekään niin kuin Välde haluaisi. Uusi romaani jatkaa Välden myöhempiä vaiheita, mutta hän on pienemmässä roolissa.

Romaaniin perustuva samanniminen elokuva saa ensi-iltansa 3. elokuuta. Pitkään loppuunmyyty romaani saa uuden painoksen heinäkuun alussa.

Katso 3.8. ilmestyvän Miss Farkku-Suomi -elokuvan traileri

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä