Juha Vakkuri

Tapaa seikkailija Juha Vakkuri Liken kirjakaupassa torstaina 6.9.

Tervetuloa kuuntelemaan Juha Vakkurin jutustelua Afrikasta torstaina 6.9. klo 17-18 Liken kirjakauppaan (Uudenmaankatu 10, 00120 Helsinki).

Vapaa pääsy.

Afrikan ympäri -teos myynnissä julkistushintaan 24 euroa. Saat myös muut Liken kirjat 30 prosentin alennuksella!

Juha Vakkuri on kiertänyt yli 30 vuotta ympäri Afrikkaa. Viime vuonna hän kolusi manteretta länsirannikolta Mauritaniaan ja Kapkaupunkiin ja sieltä edelleen itärannikkoa pitkin Djiboutiin. Kokemuksista syntyi kirja Afrikan ympäri, joka on monipuolinen tietopaketti isoon ja monipuoliseen maanosaan. Vakkuri, ”Suomen Kapuscinski”, pyrkii ymmärtämään ja taustoittamaan näkemäänsä. Afrikkalaisten yhteiskuntien käännekohdat muuttuvat mukaansatempaaviksi tarinoiksi ja syvälle juurtuneet stereotypiat saavat uuden valotuksen: millainen tosiasiassa olikaan Kenian raakuudestaan tunnetun Mau-Mau-liikkeen ja englantilaisten ”sivistyneitten herrasmiesten” kohtaaminen 1950-luvulla?

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä