Maihinnousu

Ala-Harjan kirjasta pikavauhtia toinen painos

Riikka Ala-Harjan uutuusromaanista Maihinnousu otetaan pikavauhtia jo toinen painos.

Maihinnousussa sota rinnastuu tuskalliseen menetyksen tunteeseen. 41-vuotiaan maihinnousuoppaan Julien kohdalle osuu samaan aikaan niin avioero kuin lapsen vakava sairauskin. Romaani on runollisen kaunis selviämisen tarina.

Romaani on herättänyt keskustelua niin lehtien sivuilla kuin sosiaalisessa mediassakin. Maihinnousun arviot ovat olleet kiittäviä. Helsingin Sanomat kirjoitti siitä näin: ”Toteutus harkittu, johdonmukainen ja vakuuttava — Nyt ilmestynyt kuudes romaani on kirkkaasti tekijänsä paras, kaikin puolin kansainvälistä tasoa. Aika harvinainen tapaus proosassamme siis.” Kauppalehti toteaa: ”Isojen nimien kirjasyksy on saatu käyntiin hienolla teoksella.”

  • Ala-Harja vierailee torstaina 6.9. klo 17–18:30 Liken ja Otavan kirjakaupassa (Uudenmaankatu 10, 00120 Helsinki). Mukana ovat myös Juha Vakkuri ja Juha Itkonen.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä