Turun Kirjamessut – päiväohjelma ja iltaklubi

Pian koittaa jälleen Turun Kirjamessujen aika. Ne pidetään 5.–7.10. Turun messuhallissa. Messujen päävieras on Sofi Oksanen, jota haastattelee perjantaina klo 14.30 messujen ohjelmapäällikkö, presidentin puoliso Jenni Haukio. Samalla jätetään jäähyväiset kirjamessujen perustajalle ja pitkäaikaiselle ohjelmapäällikölle Kari J. Kettulalle. Liken työläisneuvosto kiittää kuluneista vuosista!

Liken vieraat ovat Oksasen lisäksi Pelle Miljoona & Marco Kosonen (pe 16.30), Riikka Ala-Harja (pe 16.10) ja kirjailijapari Tuomas Lius & Kimmo Puustinen (la 15.20). Sunnuntain Like-iltapäivässä klo 15 mukana ovat Jaska Filppula, Markku RönkköJuha Vakkuri sekä Tuomas Lius & Kimmo Puustinen.

Perjantai-iltana 5.10. järjestetään Liken ja Sammakon Iltamessu klo 20–24 Dynamossa (Linnankatu 7). Vapaa pääsy!

Katso koko Liken kirjamessuohjelma täältä

Koko Turun messuohjelman löydät täältä.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä