Bond on Bond

Bond on Bond

Tasan viisikymmentä vuotta sitten julkaistiin ensimmäinen Bond-leffa – ja lisää on tulossa 26. lokakuuta!
Kaikkien bondistien iloksi Like julkaisee Roger Mooren omin kätösin kirjoittaman Bond on Bond -kirjan, joka on tänään kaupoissa.

Roger Moore esittelee kirjassa leikkisän humoristisesti Bond-konnat, -vempaimet, -tyylin ja tietenkin Bond-tytöt. Kuvauspaikoistakin Moorella on monta hauskaa anekdoottia, kuten tämä Kultaisen aseen kuvauksissa tapahtunut:

”… Bottoms Up -tyttöbaari löydettiin Kowloonista Tsim Sha Tsuin ostosalueen neonkimalluksesta. Konna Hai Fatin tilukset olivat Dragon Gardenissa Castle Peak Roadilla. Kun olin selvinnyt hänestä, lähdin Bangkokiin muutamaksi viikoksi kunnon venetakaa-ajoon pitkin kaupunkia halkovia saastaisia kanaaleja. ’Missään oloissa vesipisarakaan ei saa koskettaa huulianne’, meitä varoitettiin. Siihen sisältyvien tautien ajateltiin saavan apteekkarit näkemään painajaisia.
Ikävä kyllä horjahdin ja putosin veteen, kun olin kääntynyt ajamallani veneellä (pitkäperäisellä sampaanilla) hieman liian jyrkästi eräässä kulmassa – lähellä hautaustoimistoa. Pysyttelin huulet yhteen puristettuina veden alla väistääkseni yläpuolellani pyörivää roottorin lapaa, mutta erehdyin avaamaan silmäni ja ymmärsin mitä ’vähäeleiset’ hautajaiset tarkoitti tuossa nimenomaisessa yrityksessä.”

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä