Tällä viikolla: John Waters ja Karl Ove Knausgård Helsingissä, Like messuilla

* John Waters Kampin Suomalaisessa kirjakaupassa 24.10.

* Roskan paavi John Waters (Hairspray, Cry-Baby) esiintyy tänään Helsingissä Night Visionsin loppuunmyydyssä erikoisesityksessä. Waters vierailee huomenna 26.10. klo 17 myös Kampin Suomalaisessa kirjakaupassa puhumassa klassikkoteoksestaan Shokkiarvo, josta Like on ottanut juuri näköispainoksen.

* Karl Ove Knausgård Helsingin kirjamessuilla 26.-27.10.

* Kirjallinen sensaatiotapaus Karl Ove Knausgård (Norja, Ruotsi) vierailee Helsingin kirjamessuilla 26.-27.10. julkistamassa kohutun omaelämäkerrallisen Taisteluni-romaanisarjansa toisen osan. Lehdistötilaisuus on pe 26.10. klo 13 pressikerroksen seminaarihuoneessa. Pääesiintyminen on 26.10. klo 16 Aleksis Kivi -lavalla, jossa Knausgårdia haastattelee Juha Itkonen.

* Liken ohjelma kirjamessuilla

* Ylihuomenna torstaina alkavilla Helsingin kirjamessuilla on noin 70 eri Like-ohjelmanumeroa.

Erikoisohjelmana on Like 25-vuotisjuhlakokonaisuus torstaina 25.10. klo 16-17, jossa esiintyvät Sofi Oksanen, Riikka Ala-Harja, Tuomas Lius & Kimmo Puustinen, Markku Rönkkö, Jaska Filppula ja Marja Björk. Kirjailijoita haastattelee Rakel Liekki.

Katso kellotettu ohjelma täältä!

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä