Markku Rönkkö

Markku Rönkön Metsänpoika on Savonia-ehdokas

Markku Rönkön luontoromaani Metsänpoika (Like 2012) on  Kuopion kaupungin jakaman Savonia-kirjallisuuspalkinnon vuoden 2013 palkintoehdokas. Palkintoraati arvioi teosta näin: Synkkä tulevaisuudenkuva niistä seuraamuksista, joita luonnon raiskaaminen aiheuttaa luonnolle ja ihmisyhteisölle.

Ehdokkaina ovat Markku Rönkön Metsänpojan lisäksi Pirjo Hassisen Popula, Asko Jaakonahon Onnemme tiellä, Sirpa Kähkösen Hietakehto, Tuija Lehtisen Pesää! ja Saija Nissisen Sitomisen taito.

Savonia-palkinto jaetaan 24. kerran keskiviikkona tammikuun 2. päivänä 2013 klo 17.00 avoimessa yleisötilaisuudessa Kuopion kaupungintalon juhlasalissa, Tulliportinkatu 31. Palkinto on suuruudeltaan 10 000 euroa.

Like onnittelee lämpimästi Markku Rönkköä!

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä