Sofi Oksanen

Puolen miljoonan raja rikki!

Sofi Oksasen kirjoja on myyty Suomessa yli puoli miljoonaa kappaletta.

Puolen miljoonan kirjan myynnistä 282 000 kpl on keväällä 2008 ilmestyneen Puhdistus-romaanin myyntiä. Stalinin lehmiä, Oksasen esikoisromaania, on myyty yli 64 000 kpl ja Baby Jane -romaania yli 65 000 kappaletta. Kun kyyhkyset katosivat -uutuusromaania on myyty noin 100 000 kpl.

Kui tuvid kadusid aloittaa käännösten sarjan

Kun kyyhkyset katosivat julkistetaan huomenna tiistaina viroksi Tallinnassa Miehitysten museossa järjestettävässä kutsuvierastilaisuudessa. Varrakin kustantama Kui tuvid kadusid on kirjailija Jan Kausin virontama – Kaus on kääntänyt myös Puhdistuksen.

Kun kyyhkyset katosivat -romaanin käännösoikeudet on tähän mennessä myyty 22 maahan/kielialueelle. Keväällä kirja ilmestyy Pohjoismaissa, Ranskassa ja Hollannissa.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä