Jens Lapidus

Jens Lapidus Suomeen ystävänpäivätapahtuman vieraaksi

Stockholm Noir -trilogiallaan (Rahalla saa, Siisti kosto, Luksuselämää) maailmanmaineeseen noussut ruotsalainen rikoskirjailija Jens Lapidus vierailee Suomessa 14.–15.2. julkistamassa uuden teoksensa Ainakin äiti yritti. Novellikokoelman rikostarinat ovat sukelluksia Stockholm noir -maailmaan, mutta ote on uusi. Niissä esiintyvät trilogiastakin tutut Javier, Jorge, Radovan ja Natalie, mutta moni novelli sivuaa myös rikosasianajajan rankkaa arkea.

Jens Lapidus on Liken kirjakaupan ystävänpäiväillan päävieras. Illan aikana yleisö voi otattaa itsestään kaverikuvan Lapiduksen kanssa. Illan järjestää Like yhdessä Otavamedian ja Suomalaisen kirjakaupan kanssa.

  • Ystävänpäiväilta Otavan kirjakaupassa (Uudenmaankatu 10, 00120 Helsinki) torstaina 14.2. klo 18–19.
  • Lapidus kertoo kirjastaan myös pe 15.2. klo 16.30 Helsingin Akateemisessa Kirjakaupassa.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä