Antti Tuomainen

Like julkaisee palkitun Antti Tuomaisen rikosromaanin

Kotimaisen rikoskirjallisuuden kansainvälinen kirjailijalupaus Antti Tuomainen julkaisee uuden romaaninsa kesäkuussa Liken kustantamana. Synkkä niin kuin sydämeni jatkaa samaa noir-henkistä tyyliä kuin palkittu edellinen teos Parantajakin.

Helsinkiläinen Antti Tuomainen (s. 1971) nauttii poikkeuksellista kansainvälistä menestystä. Parantajan oikeudet on myyty 25 maahan mukaan luettuna USA, Iso-Britannia, Ranska, Saksa, Brasilia, Venäjä ja Kiina. Teos palkittiin Dekkariseuran Vuoden johtolanka 2011 -palkinnolla ja se oli Suomen ehdokas pohjoismaisen Lasiavain-palkinnon saajaksi. Parantaja on saanut erittäin hyvät arvostelut niin kotimaassa kuin niissä 13 eri maassa, joissa se on ehtinyt ilmestyä.

Like julkaisee alkukesästä pokkareina kaikki Tuomaisen aiemmat kirjat: Parantaja, Veljeni vartija ja Tappaja, toivoakseni.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä