Ice-T

Liken kevään musakirjoja

Muusikoiden elämäkertoja, bändien historiikkeja ja suomalaista ajankuvaa Liken keväässä, olkaa hyvät!

Dile Kolanen ja Hannele Tilles (toim.): Tuikkivien tähtien varjosta on ajankuva 50-, 60- ja 70-lukujen säihkyvästä suomalaisesta viihdemaailmasta valokuvaaja Alvar Kolasen elämänpituisen tuotannon kautta. Kolanen kuvasi kaikki tähdet Kirkasta Katri-Helenaan. Kirjassa on satoja kuvia sekä myös iskelmätähtien haastatteluja.

Pete Townshend: Kuka olen. The Who -yhtyeen nokkamies on kirjoittanut verevän kirjan tummasta lapsuudestaan ja The Whon ylä- ja alamäistä.

Mick Wall: Led Zeppelin – Jättiläisten aika vie lukijan elämysmatkalle sinne, missä taivaankappaleet pyörivät rocktähtien kiertoradoilla ja tahdon vapautta testaillaan niin hedonistisen sikailun kuin vakavan mystisisminkin keinoin. Edullinen nidottu uusintapainos.

Zakk Wylde ja Eric Hendrikx: Maailmanvalloitusopas kertoo, miten päästä lavojen valtiaaksi. Ozzy Osbournen bändissä ja Black Label Societyssa soittanut Zakk Wylde jakaa vinkkejä muun muassa siitä, missä piilevät musiikkibisneksen sudenkuopat ja miten keikkabussiin voi rakentaa ampumaradan.

Huhtikuussa ilmestyvät:

Ice-T & Douglas Century: Ice-T. Kun Ice-T puhuu, kannattaa kuunnella. Monilahjakkuuden muistelmat ovat hämmästyttävä tarina siitä, miten lainsuojattomasta gangstasta tuli kulttuurin kultasormi.

Joel McIver: Slipknot. Bändihistoriikki kartoittaa vaihtoehtometallijätin matkan painajaisten valtiaaksi. Se luotaa myös yhtyeen vaikutusta koko metallimusiikin kehitykseen.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä