Äidin lokikirja

Hidasta matkustamista äidin ja tyttären kesken: Saara ja Kyllikki Villan Äidin lokikirja

Monina hetkinä tuntuu aivan epätodelliselta että olen täällä Saaran kanssa. Ison iloisen vahvan viisaan lapsen kanssa, josta minulla ei ollut aavistustakaan kun viimeksi olin täällä. Merkillinen sekoitus haikeutta ja onnea. – Kyllikki Villa

Kirjailija ja suomentaja Kyllikki Villa (1923–2010) teki usein työtään pitkillä rahtilaivamatkoilla. Vuosina 1965–1971 mukana kulki myös tytär Saara, tuolloin 5–12-vuotias. Like on nyt julkaissut Saaran ja Kyllikin teoksen näistä yhteisistä matkoista.

Äidin lokikirja antaa moniulotteisen kuvan lapsen ja vanhemman matkakumppanuudesta, jonka johtotähtenä on yhdessä seikkailemisen ja selviytymisen henki. Lukija saa seurata, miten koettelemukset ja täyttymykset vuorottelevat ja matkalla olemisen elämäntapa alkaa juurtua niin äitiin kuin tyttäreenkin.

Lue lisää kirjasta Äidin lokikirja

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä