Kauko Röyhkä Like-kauppa

Kauko Röyhkä: kirja ja levy ja keikka ilmaisessa after work -tilaisuudessa 12.9.

Kauko Röyhkältä ilmestyy kuluvan syksyn aikana uusi romaani Poika Mancini sekä viime vuoden Kauko Röyhkä & Narttu -klassikkokokoonpanon paluukeikoilla nauhoitettu Pois valoista. Tämän lisäksi suomalaisen rockmusiikin legenda nähdään mittavalla konserttikiertueella Suomessa, joka alkaa 14.9. Porvoon Taidetehtaalta ja päättyy lokakuun 10. Helsingin Tavastia-klubille.

Kaukon voit tavata jo 12.9. Loosen afterwork-julkkaritapahtumassa Helsingin Loosessa (Annankatu 21) 12.9. klo 17. tapahtuma alkaa kello 17 Kauko Röyhkän haastattelulla. Sen jälkeen esiintyvät Anna Inginmaa sekä Kauko Röyhkä soolona.
Kirjoja ja levyä myynnissä erityisen hyvään hintaan.
Tule paikalle viimeistään klo 17.15! Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Kauko Röyhkä Ylen Aamu-tv:ssä – katso Areenalta (kohdassa 38:00).

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä