Jan Guillou

Ruotsalainen kirjallisuuden megatähti Jan Guillou Akateemisessa kirjakaupassa ti 17.9. klo 16.00

Ruotsalaisen kirjallisuuden kiintotähti Jan Guillou vierailee Helsingissä 17.-18.9. julkistamassa uuden romaaninsa Keikari. Jan Guillou on Ruotsin merkittävimpiä kirjailijoita. Arn-trilogiasta, agenttitarinoista ja poliittisista romaaneistaan tutun Guilloun kirjat ovat myyneet pelkästään Ruotsissa yli 10 miljoonaa kappaletta.

Guillou vierailee Akateemisessa kirjakaupassa (Keskuskatu 1, Helsinki)  tiistaina 17.9. klo 16.00.
Häntä haastattelee Annika Hällsten.

Keikari jatkaa Jan Guilloun mittavaa kirjaprojektia, jossa hän kirjoittaa suurten keksintöjen vuosisadasta 1900-luvusta eri näkökulmista. Kaksi nuorta herrasmiestä saapuu kesäkuussa 1901 linnaan Etelä-Englantiin: lordi Albert, josta on tulossa aatelissukunsa päämies, ja Sverre Lauritzen, köyhistä oloista ponnistava norjalaisinsinööri. Nuoret miehet ovat päättäneet elää yhdessä elämänsä loppuun saakka. Kirjassa vilahtavat muun muassa Oscar Wilde, Virginia Woolf, Edgar Degas, Igor Stravinski ja John Milton Keynes.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä