Syntymä Metallica kuolema

Metallica-supersyksy: kirja, leffa, levy ja klubi

Maailman merkittävimmältä metallibändiltä Metallicalta  ei voi tänä syksynä välttyä.

Lokakuun 11. päivä julkaistaan maailmanlaajuisesti virallisen historiikin Syntymä Metallica kuolema ensimmäinen osa. Lokakuun 18. päivänä ilmestyy uusi elokuva Metallica Through the Never.
Samalla ilmestyy yhtyeen parhaita biisejä sisältävä soundtrackalbumi Through The Never.

Syntymä Metallica kuolema on kaksiosainen saaga, jonka ensimmäinen osa kattaa bändin nousun merkittävimmäksi rockyhtyeeksi sitten Led Zeppelinin. Kirjan kirjoittajat Paul Brannigan ja Ian Winwood ovat päässeet lähemmäksi bändiä kuin kukaan muu. Kirja julkaistaan suomeksi samaan aikaan kuin englanninkielinen alkuteos.

Kaiken tämän kivan kunniaksi on Loosessa (Annankatu 21, Helsinki) perjantaina 18.10. Metallica-etkoklubi. Virallisen MetClubin puheenjohtaja Steve Burgess soittaa Metallica-harvinaisuuksia. Tapahtuma alkaa klo 19 ja päättyy, kun Through the Never saa ensi-iltansa noin klo 21. Luvassa on myös kilpailuja, joista voi voittaa uunituoreen kirjan, liput elokuvanäytöksiin sekä elokuvajulisteita.

Facebook-tapahtumakutsu

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä