Kohtalon tango

Lukijapalautetta Arturo Pérez-Reverten Kohtalon tangosta

Suuren Suomalaisen kirjakerhon lukijoilta pyydettiin palautetta Arturo Pérez-Reverten romaanista Kohtalon tango. Tässä osa niistä!

”Pakko sanoa, että johan oli lukupläjäys! Enpä hetkeen ole lukenut näin koukuttavaa kirjaa! Oli tangon taikaa ja roppa kaupalla romantiikkaa.” Maarit

”Tunnelma vain tiivistyi loppua kohden ja piti minut täysin pauloissaan. Aina vain uusia käänteitä, joita en osannut odottaa. Yllätyksiä yllätysten perään. Loppuratkaisunkin jälkeen selasin kirjaa vielä kuumeisesti ja odotin lisäsivuja, joita ei kuitenkaan löytynyt. Kirja jätti minut sopivasti nälkäiseksi ja miettimään tarinan päätöstä. Helppo lukukokemus? Ei missään tapauksessa, mutta niin kiehtova ja koukuttava, että ehdottomasti kannatti lukea ja kokea.” Tuula

”Jos olet joskus tanssinut argentiinalaista tangoa, niin lue tämä kirja, pidät varmasti varsinkin kirjan alkuosan tunnelmasta, tunnet kuinka tango soi ja lattia kutsuu. Kilpatanssia harrastaneellekin tämä oli mukavaa muisteltavaa…” Riitta-Liisa

”Pidin kirjasta. Kirjailijalla on koukuttava tyyli kuljettaa tarinaa kahden aikakauden välillä.  Tarinan edetessä herää voimistuva tarve saada selville mitä ihmettä menneisyydessä onkaan tapahtunut. Bonuksena tulee tutuksi tangon termistöä ja historiaa 🙂” Jaana

”Lukuelämyksenä Kohtalon tango oli mielenkiintoinen menneen aikakauden kuvaus. Salonkitanssija ja herrasmiesvaras samassa persoonassa on jännittävä yhdistelmä. Kirjan tunnelma ja juoni paranee sakkiottelun myötä.” Anna-Maija

”Mahtava lukukokemus! Tarinassa on sopivina annoksina jännitystä, glamouria ja shakkia pitäen sisällään huijauksia ja petoksia sekä intohimoisen, mahdottomalta vaikuttavan suhteen kauniin seurapiirirouvan ja entisen herrasmiesvarkaan, salonkitanssijan, gigolon ja nykyisen autonkuljettajan välillä. Tarina yllättävine käänteineen piti otteessaan niin, että kirjaa ei olisi malttanut laskea välillä käsistään. Sivuja on 500, mutta se ei tuntunut paljolta.” Tuula

”Pidin kirjasta kokonaisuutena erittäin paljon. [–] Tanssikohtausten kuvaukset veivät  täysin mukanaan ja tuntui, että itsekin istuisi katsomassa. Maxin ja Mecha Inzunzan suhde kulki hienona läpi koko kirjan ja tiivisti tunnelmaa. Heidän erikoisen suhteen voi aistia joka kohtauksessa.” Leena

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä