Antti Tuomaisen uutuusromaani myyty jo 10 maahan

Antti Tuomaisen uusin Synkkä niin kuin sydämeni -romaani jatkaa Parantaja-romaanin kansainvälistä menestystä. Kesäkuussa ilmestyneen teoksen julkaisuoikeudet on myyty 10 maahan, muun muassa Isoon-Britanniaan, Ranskaan ja Saksaan. Saksaksi teos ilmestyy syksyllä 2014 juuri ennen Frankfurtin kirjamessuja, joilla Suomi on teemamaana.

Uutuuskirjan saksalaiset kustannusoikeudet hankkineen Ullstein-kustantamon Claudia Winkler yhtyy innostukseen: ”Antti Tuomainen on ainutlaatuinen kirjailija, jonka erottuva ääni on yhtä aikaa intensiivinen ja runollinen.” Teos ilmestyy Ullsteinin omassa korkeatasoisessa List-sarjassa ensi syksynä.

Antti Tuomainen on jo nyt yksi Suomen kaikkien aikojen kansainvälisesti menestyneimpiä rikoskirjailijoita. Tuomaisen kolmas rikosromaani, Vuoden Johtolanka -palkittu Parantaja on tähän mennessä ilmestynyt 27 maassa. Romaani on ollut arvostelumenestys ympäri maailman. Muun muassa Sunday Mirror totesi siitä näin: ”Hyytävä romaani tempaa mukaansa. Älykäs, tunnelmallinen ja loistavan mielikuvituksellinen.”

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä