Marras

Sami Lopakan esikoisromaani Marras nyt ennakkomyynnissä

Kaikki Sentencedin ystävät tuntevat Liken kevään esikoiskirjailijan Sami Lopakan. Lopakka julkaisee esikoisteoksensa Marras 7. tammikuuta, mutta sitä on myynnissä yksinoikeudella Levykauppa Äxässä tästä päivästä alkaen.

Tänään 13.12. Lopakka myös vierailee Oulun Äxässä. Täällä lisätietoja ja lukunäyte.

Marras kertoo Euroopassa suositun suomalaisbändin viimeisestä Euroopan-kiertueesta. Yhtyeen jäsenet sekoilevat ja kipuilevat, riidat ovat lopun alkua. Päähenkilön vaimo on viimeisillään raskaana, ja ikävä on kova. Romaani on kertomus kaveruudesta, viinasta, pimeydestä ja kotiinpaluusta. Se on myös hulvaton matkakuvaus.

Sami Lopakka (s. 1975) tuli tunnetuksi Sentenced-yhtyeen kitaristina ja sanoittajana. Yhtye teki kuusitoistavuotisen uransa aikana kahdeksan kokopitkää albumia ja kymmenkunta kiertuetta Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Yhtyeen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yhteensä puolisen miljoonaa kappaletta. Lopakka on koulutukseltaan suomen kielen maisteri.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä