Dome.fi ja Like tuovat tv-sarjat ja videopelit Suomen sarjakuvahyllyihin

 Otavamedian viihdesivusto Dome.fi laajentaa toimintaansa internetistä lehtipisteisiin ja alkaa julkaista yhteistyössä Like Kustannuksen kanssa uutta sarjakuvakirjaa.

Jokainen tuhti spesiaali pitää sisällään muun muassa televisiosta ja tietokonepeleistä tuttujen sankareiden sarjakuvaseikkailuja. Jokainen Dome-sarjakuva on oma kokonaisuutensa, ja tarinoista vastaavat sarjakuvamaailman parhaat kuvittajat ja kirjoittajat. Dome-sarjakuvakirja ilmestyy Lehtipisteisiin noin kolmen kuukauden välein.

Dome-sarjakuvakirjan ensimmäinen numero ilmestyy elokuussa. Se esittelee suomalaislukijoille ensimmäistä kertaa BOOM! Studiosin kehutun Sons of Anarchy -sarjakuvan, johon Ed Brisson on kirjoittanut aivan uuden tarinan.

Sarjakuvan lisäksi uusi Dome-kirja sisältää myös tekijöiden haastattelun, kansikuvagallerian sekä taustoittavan esittelyn Sons of Anarchy -televisiosarjasta. Sarjakuvaa esitellään kesän mittaan myös Dome.fi-sivustolla, josta uuden sarjakuvakirjan ensimmäisen numeron voi myös tilata kotiinsa ennakkoon.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä