Bea Uusma

Jens Lapidus ja Bea Uusma Helsingissä 2.12.

Pohjoismaiden menestyneimpiin dekkaristeihin lukeutuva ruotsalainen Jens Lapidus vierailee Helsingissä keskiviikkona 2.12. Hänen uusin romaaninsa Sthlm delete jatkaa uutta sarjaa, jonka pääosassa ovat entinen rikollinen Teddy ja nuori liikejuristi Emelie. Kirjan nimi viittaa synkkään ja ihmisarvoa alentavaan rikolliseen toimintaan. Teos on ehdolla Ruotsin dekkariakatemian jakaman vuoden parhaan dekkarin palkinnon saajaksi.

Lapidus esiintyy Helsingin Akateemisessa kirjakaupassa 2.12. kello 16.30. Häntä haastattelee Sofi Oksanen.

 

Vuonna 1897 kolme ruotsalaismiestä lähti ylittämään Pohjoisnapaa vetypallolla. Kolmekymmentä vuotta myöhemmin miesten ja heidän leirinsä jäännökset löydettiin pikkusaarelta Huippuvuorilta. Miesten mysteerin selvittää Bea Uusman August-palkittu kirja Naparetki – Minun rakkaustarinani.

Bea Uusma esiintyy Akateemisessa kirjakaupassa 2.12. kello 17.00. Uusmaa haastattelee Kaisu-Maria Toiskallio.

 

 

 

 

 

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä