Viidentoista ihmisen koskettavat tarinat mielen häiriöstä kirjassa Error – Mielen häiriöitä

Medialle

Puolet suomalaisista sairastuu psyykkisesti jossain elämänsä vaiheessa. Helmikuun 17. päivä julkistettava kirja Error – Mielen häiriöitä esittelee 15 ihmistä, joiden elämään vaikuttaa jokin psyykkinen sairaus.

Haastateltavien joukossa ovat muusikot Alexi Laiho, Marko Annala, Herra Ylppö, Milana Misic ja Jonna Christensen sekä toimittaja Kristoffer Ignatius. Henkilöt kertovat elämästään mm. kaksisuuntaisen mielialahäiriön, skitsofrenian, anoreksian, masennuksen, dissosiatiivisen häiriön ja pakko-oireisten häiriöiden kanssa. Jokainen haastateltava esitellään kauniina ja hänen elämänsä arvokkaana. Error-kirjaan heidät ovat valokuvanneet Olga Poppius ja Pasi Murto. Kirjoittajat Elina Järvi ja Tiina Hotti ovat toimittajia.

Error-kirjan julkistamistilaisuus keskiviikkona 17. helmikuuta kello 16–17 ravintola Kokomossa
(Uudenmaankatu 16, Helsinki).
Paikalla kirjaan haastateltuja tekijöitä.

Elina Järvi, Tiina Hotti & Olga Poppius:
Error – Mielen häiriöitä
Kirjan lisätiedot ja iso kansikuva (pikkukuvaa klikkaamalla): https://like.fi/kirjat/error/

Arvostelukappalepyynnöt: arvostelukappaleet@like.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Like Kustannus / Viestintävastaava Nora Varjama, nora.varjama@like.fi, puh. 050 547 6868


Like Kustannus on vuodesta 1987 asti toiminut kirjankustantamo. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaasta kaunokirjallisuudesta sekä populaarikulttuurin eri muotoja käsittelevistä kirjoista. Tutustu kirjoihimme: www.like.fi

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä