Rokkaavat dekkaristit Jax Miller ja Kati Hiekkapelto Otavan kirjakaupassa 7.4.

Rokkaavien dekkaristien ilta
torstaina 7.4. klo 17.30–19 Otavan kirjakaupassa (Uudenmaankatu 10, Helsinki).
Vieraina Jax Miller (USA/Irlanti) ja Kati Hiekkapelto (Hailuoto).
Vapaa pääsy, voit tuoda kaverinkin.
Illan aikana saat dekkareista 40 prosentin alennuksen!

Jax Millerin esikoisdekkari Vettä sakeampaa kertoo 18 vuotta todistajansuojeluohjelmassa olleesta Freedomista. Kun Freedomin uskonnollisen lahkon parissa kasvanut tytär katoaa, Freedom hyppää moottoripyörän selkään ja lähtee vimmaiselle etsintämatkalle. Samalla hän pakenee kuolleen ex-miehensä kostonhimoista, sekopäistä sukua.

Jax Miller on 29-vuotias, New Yorkissa syntynyt ja nykyään Irlannissa asuva kirjailija, joka kuuntelee kirjoittaessaan 69 Eyesiä, Himiä ja Apocalypticaa.Naisdekkaristit_851x315

Kati Hiekkapellon uusi dekkari Tumma ilmestyy tapahtumapäivänä. Menneisyyden painama Anna Fekete matkustaa kotikaupunkiinsa Serbian unkarilaisalueille ja alkaa tutkia nuoren romanimiehen kuolemaa. Yllättäen Annan seuraamat johtolangat kietoutuvat hänen oman perheensä historiaan.
Hiekkapelto laulaa punkbändissä ja tekee biisejä.

 

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä