Timo Kalevi Forss

Timo Kalevi Forssin toimittama Liken 20-vuotisjuhlakirja Like on Like kertoo lahjomattoman näkemyksen Liken vyörynomaisesta historiasta. Se sisältää tuokiokuvia kulissien takaa, sivaltavia sitaatteja, tyrmistyttäviä taulukoita ja uhkarohkeita valokuvia.

Like-juhlakirjan lisäksi Timo Kalevi Forss on toimittanut suomalaista rocklyriikkaa sisältävän kirjan Alumiinikuu (Kirjayhtymä 1999) yhdessä Satu Kiiskisen kanssa, elokuvakirjan Keisarikunta (Like 2004) yhdessä Pamela Mandartin kanssa sekä Leijonavisan (Like 2008) yhdessä Petteri Granströmin kanssa.

Forssin kynänjälkeä löytyy myös kirjoista Kuolema (Like 2003) ja Yhdet vielä (Like 2005). Toimittajana hän kirjoittaa lehtijuttuja Voimaan ja muihin lehtiin. Hän on tehnyt myös ohjelmia Radio Helsinkiin.

Muusikkona Timo Kalevi Forss toimii muun muassa yhtyeissä Atomic Blast ja Amurin Tiikerit. Forss on lauluntekijä, erityisesti sanoittaja. Hänen tekstejään esittäneet muun muassa Vibrakööri, Danny, Freud, Marx, Engels & Jung, Muska, Tumppi Varonen, Sinikka Sokka, Maria Hänninen, Viktor Klimenko ja Veli-Matti Järvenpää.

Katso myös nämä