Avec: romaani

Tekijät: Kauko Röyhkä

Ilmestymiskuukausi: 09 / 2010

ISBN: 978-952-01-0563-1

Likekatalogi: Syksy 2010

Sidosasu: e-kirja

Katso kaikki kirjat kategoriasta: E-kirjat

Kauko Röyhkä

Avec (e-kirja)

Avec on uudenlaista Röyhkää – hypnoottista, maanista ja nauruun tappavaa tajunnanvirtaa. Romaanin minäkertoja, kriisistä kriisiin kulkeva Harri, sylkee sivaltavan selvänäköisiä huomioita itsensä ja ympäristönsä tilasta.

Hyvistä pyrkimyksistään huolimatta viisikymppinen ekoarkkitehti ajautuu elämässään epätyydyttävästä kompromissista toiseen. Hän ei osaa toteuttaa omaa tahtoaan tai edes tunnistaa sitä. Vahvojen naisten pallottelema pullapoika yrittää parhaansa mukaan järjestää asiansa uusiksi, mutta löytää itsensä aina vain istumasta vieraana omassa olohuoneessaan. Harri tajuaa, että kurssin ei tarvitse olla kuin vähän vino, kun se ennen pitkää johtaa täydellisesti harhaan. Ainoana suunnannäyttäjänä etsinnän keskellä loistaa salaperäinen Eve, nainen joka ilmestyy hädän hetkellä ja katoaa yhtä mystisesti.

Kauko Röyhkä (s. 1959) on pitkän linjan muusikko ja kirjailija. Like on julkaissut Röyhkältä myös teokset Henry ja minäMiss Farkku-SuomiFaust ja muita kertomuksiaTien laidalla WaterlooOcean CitySilvia ja Kaksi aurinkoa.

Katso myös nämä