Demonien taivas

Tekijät: Liz Williams

Alkuteos: The Demon and the City

Ilmestymiskuukausi: 04 / 2013

Sivumäärä: 397

ISBN: 978-952-01-0884-7

Likekatalogi: Kevät 2013

Sidosasu: nidottu

Sarja: LikeScifi

Katso kaikki kirjat kategoriasta: Scifi & fantasia

Liz Williams

Demonien taivas

Taivaan ja Helvetin taistelu käydään maan päällä

Yliluonnollisiin rikoksiin erikoistunut etsivä Chen on lomalla, kun Singapore Kolmessa tapahtuu raaka murha. Chenin helvetillinen kollega, demoni Zhu Irzh, joutuu sekaantumaan yliluonnollisen kuoleman­tapauksen tutkintaan. Käy ilmi, että murha kytkeytyy todellisuuksien väliseen murhien ja korruption verkostoon. Maan poliisivoimat uhkaavat Zhu Irzhiä, ja Chen palaa kaupunkiin selvittämään kriisiä.

Pian taivaallisten sotajoukkojen osastoja alkaa tulvia Singapore Kolmeen, ja kaupungista uhkaa tulla Helvetin ja Taivaan taistelukenttä, jossa maallisella lailla tai ihmiskunnan tulevaisuudella ei ole mitään ­merkitystä.

Demonien taivas on Rikosetsivä Chen -sarjan toinen kirja.

Liz Williams (s. 1965) on englantilainen kirjailija, jonka johdattivat scifi- ja fantasiakirjallisuuden tielle hänen vanhempansa, kauhukirjailijaäiti ja taikuri-isä. Williams on väitellyt tohtoriksi tieteenfilosofiasta ja opettanut englantia Aasiassa. Williams on myös druidi. Häneltä on aiemmin ilmestynyt suomeksi romaani Aavekauppiaan tytär, joka on Rikosetsivä Chen -sarjan avausteos.

Katso myös nämä