Härkäjuoksu

Tekijät: Tuomas Lius

Ilmestymiskuukausi: 12 / 2011

Sivumäärä: 288

ISBN: 978-952-01-0729-1

Likekatalogi: Syksy 2011

Sidosasu: e-kirja

Katso kaikki kirjat kategoriasta: E-kirjat

Tuomas Lius

Härkäjuoksu (e-kirja)

Rakastettava maalaisrenttu ja menneisyyden kanssa tiliä tekevä naisetsivä mittaamattoman arvokkaan historiallisen aarteen jäljillä

Tohmajarvelainen yksityisetsivä Marko Pippurinen on elvyttänyt etsivätoimisto Hakan nuoren kumppaninsa Pyry Lehikoisen avustuksella. Hakasta ja Laittomista tutun parivaljakon toinen puolisko Julia Noussair ilmestyy kuin tyhjästä kiintoisan tarjouksen kanssa. Marko tarttuu tilaisuuteen innokkaasti – mutta tulee avanneeksi pelin, joka pakottaa hänet käymaan kauppaa suuremmilla panoksilla kuin koskaan aikaisemmin. Kaikki kulminoituu vauhdikkaaseen aarteenmetsästykseen Pohjolan erämaissa.

Tuomas Lius (s. 1976) asuu kirjojensa tapahtumapaikoilla Pohjois-Karjalassa. Hän on mestari viihdyttamään lukijaa koukuttavilla juonenkäänteilla ja rakastettavilla henkilähahmoilla. Like on aikaisemmin julkaissut häneltä myynti- ja arvostelumenestyksiksi nousseet trillerit Haka ja Laittomat sekä sarjakuvan Jadesoturi SangfuHaka on saatavana Like-pokkarina ja Laittomat ilmestyy Like-pokkarina syyskuussa.

Muut Versiot

Katso myös nämä